Velilerin Dikkatine Okullarda Sağlıklı Beslenme ve Diyabet Programı

Eyl

Okulumuz İlköğretim Haftası Kutlama Programı.

Kas

10 Kasım büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümü ile ilgili olarak okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür deriz.

Kas

Kayserili hayırsever işadamı Sayın Mehmet TARMAN ve kıymetli eşi Emel TARMAN okulumuzu ziyaret ettiler. Bu zamana kadar okulumuza yaptıkları katkıları ve nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.

Kas

Kayseri Büyük Şehir Belediyesi Spor A.Ş. okulumuza yönelik olarak program düzenledi. Öğrencilerimize eğenceli ve unutulmaz bir gün yaşatan büyükşehir belediyesine teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıl dönümü okulumuzda coşku ile kutlandı.

Özel Eğitime İhtiyacı Olan Bireyler

Doğum öncesi, doğum sırası ve doğum sonrasında, gelişim sürecinde oluşan çeşit­li nedenlere bağlı olarak; bilişsel, dil, hareket, fizik, sosyal ve duygusal gelişimlerinde ölçme araçlarıyla ölçülebilen düzeyde yetersizlik, yavaşlama, gerileme veya ileride olma sonucunda yaşıtlarına göre farklı özellikler gösteren ve normal eğitim programlarından yararlanamayan, kısmen yararlanan veya yararlandığı halde destek programları ile eği­timlerini devam ettirebilen bireylerdir.

Özel gereksinimli bireyler, genellikle şu gruplarda toplanmaktadır:

1.Zihinsel Yetersizlik

2.Özel Öğrenme Güçlüğü

3.Bedensel Yetersizlik, Süreğen Hastalık ve Ortopedik Yetersizlik

4.Dil ve Konuşma Güçlüğü

5.İşitme Yetersizliği

6.Görme Yetersizliği

7.Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu (DEHB)

8.Yaygın Gelişimsel Bozukluk

9.Üstün ve Özel Yetenek

Eyl

Dünyanın çeşitli ülkelerinde olduğu gibi ülkemizde de görülen Covid-19 (Koronavirüs) salgınının etkilerini azaltmak amacıyla yeni eğitim öğretim yılı başında okul rehberlik servisimiz tarafından okulumuz öğretmenlerine Salgın Hastalık Psikoeğitim Bilgilendirici Öğretmen Semineri verilmiştir.

Eyl

Dünyanın çeşitli ülkelerinde olduğu gibi ülkemizde de görülen Covid-19 (Koronavirüs) salgınının etkilerini azaltmak amacıyla yeni eğitim öğretim yılı başında okul rehberlik servisimiz tarafından ailelere Salgın Hastalık Psikoeğitim Aile Bilgilendirme semineri yapılmıştır.

Sevgili Anne -Babalar Merhaba,

Okul Rehberlik Servisi olarak sıkça  sorulan sorular üzerinden sizleri buradan da bilgilendirmeye devam ediyoruz.

Beşinci konumuz: Ortaokul Hakkında Bilgilendirme (4.sınıflar için)

Sevgili Anne -Babalar Merhaba,

Dördüncü konumuz: Ergenlik Dönemi

May

Ubuntu Kayseri Web 2.0 eTwinning Projesi Tamamlandı

May

Okulumuzdan dört öğretmen olarak başladığımız UBUNTU E-Twinning Projesi, 'ben biz olduğumuzda ben olurum' fikri üzerine inşaa edilmiş olup, web 2. 0 araçlarını aktif kullanımı desteklemektedir.

Nis

Rehberlik Servisimiz tarafından  3.ve 4. Sınıflara Meslekler Semineri yapılmıştır.

Nis

Rehberlik Servisimiz tarafından  3.ve 4. Sınıflara Ön Ergenlik Semineri yapılmıştır.