T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAYSERİ / KOCASİNAN - Erkilet Süleyman Tarman İlkokulu

eTwinning UBUNTU KAYSERİ WEB. 2.0 PROJESİ

Okulumuzdan dört öğretmen olarak başladığımız UBUNTU E-Twinning Projesi, 'ben biz olduğumuzda ben olurum' fikri üzerine inşaa edilmiş olup, web 2. 0 araçlarını aktif kullanımı desteklemektedir.

Okulumuzdan dört öğretmen olarak başladığımız UBUNTU eTwinning Projesi, 'ben biz olduğumuzda ben olurum' fikri üzerine inşaa edilmiş olup, web 2. 0 araçlarını aktif kullanımı desteklemektedir.

Projede;

- öğretmenler arası işbirliği ve yardımlaşma,

-öğretmenlerin mesleki gelişimini destekleme,

-öğrencilere doğa sevgisini aşılama,

-öğrenci merkezli eğitim,

-dijital dünyayı tanıma,

-birlik ve beraberlik duygusunun geliştirme,

-öğrencilerin sosyalleşmesini sağlama,

-takım çalışması,

-stratejik düşünme

amaçlarına hizmet edilmiştir.

Öğrencileri değişen dünyanın teknolojik gelişmelerinden haberdar etmek, farklı web 2. o araçlarıyla derslerde daha üstün başarı sağlamalarını çalışmak ve eğlenerek öğrenmelerine yardımcı olmak üzere yola çıkan öğretmenlerimiz öğrencilerinin proje boyunca birden fazla kazanım elde etmesini kolaylaştırdılar. Değerli öğrencilerimizin farklı alanlarda da farkındalık kazanmalarını da sağlamak amacıyla Nisan Ayı içerisinde Doktor Reci MESERİ ile Sağlıklı Yaşam Webinarı, 23 Nisan'da Elif Hoca ile Beden Perkisyonu; Mayıs ayı içerisinde Burak ONURLU ile Annemle Müzik Atölyesi, Özgür AYDINCAK ile Su Farkındalığı Öğretmen ve Öğrenci Semineri etkinlikleri öğrenci , öğretmen ve velileirimizin istifadesine sunulmuştur.

Kurucu okul olma görevini üstlendiğimiz UBUNTU WEB 2.0 projesinin kurucu öğretmeni okulumuz öğretmenlerinden Melek GÖKSU öğretmenimizdir. Projede emeği geçen başta kurucumuz olmak üzere  görev alan öğretmenlerimiz İmraniye DEMİR KARAKOÇ, Selma NESLİHANOĞLU ve Fatma TORUN EVLER' e teşekkür ediyoruz. 

 

15-05-2021

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 15.05.2021 - Güncelleme: 01.06.2021 10:13 - Görüntülenme: 187
  Beğen | 1  kişi beğendi