18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü Töreni

12 Mart 1921 İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü

Dilimizin Zenginlikleri Projesi.

Şbt

Kıymetli velilerimizin ve personelimizin desteği ile 144 adet Ramazan Kolisi 24.02.2024 Cumartesi tarihinde Hatay konteyner kente ulaşarak okulumuz idareci ve öğretmenleri kendi elleri ile dağıttılar. Kıymetli Velilerimize, Okulumuz İdareci ve Öğretmenlerine maddi manevi desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Şbt

Erkilet Süleyman Tarman İlkokulu Personel, Öğrenci ve Velilerimizin desteği ile Deprem Felaketinden etkilenen vatandaşlarımız için geçen yıl olduğu gibi bu yılda aynı özveri ve aynı istekle Ramazan Kolisi yardım seferberliğini başlatmış bulunuyoruz. Yardımlaşma ayı olan mübarek Ramazan ayını anlamına uygun idrak edebilmek adına tüm velilerimizin desteğini esirgemeyeceğini biliyoruz.

Şbt

Dilimizin Zenginikleri Projesi kapsamında okulumuzun panosu güncellenmiştir.

ANAHTAR KELİMELERLE HİKAYE ANLATMA YARIŞMASI

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü münasebeti ile okulumuzu ziyaret eden Kocasinan Belediye Başkanımız Ahmet ÇOLAKBAYRAKTAR'a ince nezaketinden dolayı okulumuz adına teşekkür ederiz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yetişmesinde büyük emek sarf eden  Tüm Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.

Kas

10 Kasım büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümü ile ilgili olarak okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

HAYIRSEVER İŞ ADAMI MEHMET TARMAN VE KIYMETLİ EŞİ EMEL TARMAN OKULUMUZU ZİYARET ETTILER. KENDILERINE OKULUMUZA BU ZAMANA KADAR Kİ KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKUR EDİYORUZ. BU ZİYARETTE  BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYAN İLÇE MİLLI EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ADNAN GÖLLÜOĞLU VE  ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ SAYIN CANAN DAŞDELEN'E TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Cumhuriyetin 100. yıl dönemi coşku ve gurur içinde kutlandı.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Veli Görüşme Saatleri

Velilerin Dikkatine Okullarda Sağlıklı Beslenme ve Diyabet Programı